Program Guide

KASS TV EPG

Starts

Ends

Program

Duration

00:00

06:00

TBA

360 Minutes

06:00

06:30

News0600

30 Minutes

06:30

07:00

NEWSPAPER REVIEW

30 Minutes

07:00

07:30

RPT NEWS

30 Minutes

07:30

09:00

MORNING CHECK

90 Minutes

09:00

10:00

WASHINGTON RPT

60 Minutes

11:00

13:00

Ilosu

120 Minutes

13:00

13:30

News1

30 Minutes

14:00

15:30

MORNING CHECK RPT

90 Minutes

15:30

16:30

JIJUE MIX HOUR

60 Minutes

16:30

17:30

TIENIKYOK

60 Minutes

17:30

18:30

TUMDO RPT

60 Minutes

18:30

19:00

COUNTY 101

30 Minutes

19:00

19:30

English News

30 Minutes

19:30

20:15

BOMORI

45 Minutes

20:15

21:00

THE SPOTLIGHT

45 Minutes

21:00

22:00

DOCUMENTARY WED

60 Minutes

21:00

21:30

NEWS AT 9

30 Minutes

21:30

22:00

DOCUMENTARY

30 Minutes

22:00

22:30

NEWS AT 10

30 Minutes

22:30

00:00

WASHINGTON DC

90 Minutes